16 september, 2015 Kolko

Kommande projekt

Go Bebis!

Våren 2015 påbörjades arbetet med dansföreställningen Go Bebis! För bebisar 0- 18månader. Vi har mött bebisar i flertalet referensgrupper, dansat, öst, lyssnat, tittat, funderat och förundrats. I projektet Go Bebis! synliggör vi de allra yngstas rätt till danskonst genom en dansföreställning som inte ursäktar sig utan går fullt in i rörelse och dans för de yngsta, precis som vi gör i alla våra projekt.Föreställningen planeras ha premiär februari 2016.

_I8A0302

 

Härskaren

Hösten 2015 påbörjar vi arbetet med föreställningsprojektet Härskaren. Ett projekt som genomförs tillsammans med och för ungdomar 13-18år. Projektet fördjupar sig i Härskartekniker, dess fundament, målgruppens egna erfarenheter och de motstrategier som kan tillämpas. Genom dess tydligt kroppsliga förankring planerar projektet resultera i en intim, massiv, hård och mjuk målgruppsnära dansföreställning med allvar, humor och värme, premiär våren 2016.