. . .

STOFF – Stockholm Fringe Festival

Rundgång är utvald att delta i den multidiciplinära kulturfestivalen Stockholm Fringe Festival. 6-8 September spelar vi på mysiga Teater Tre på Södermalm.

Hoppas vi ses där!

Få biljetter så passa på att boka. 50 kr.
BOKA HÄR

Finissage – Vi ses härnäst på Stockholm Dansfilmfestival!

vernissage

Idag var det finissage för vår utställning ”Dessa rum, dessa människor”. Tack till alla er som kom förbi under veckan och framförallt Tack till alla medverkande i filmen!

Nästa chans att se filmen är på Stockholm Dansfilmfestival den 11 dec, Zita Folkets Bio.

Rundgång – Dieselverkstaden

rundgang

Idag gästade vi Dieselverkstadens Stora scen i Sickla med Rundgång – en dansinteraktion för de allra yngsta och deras nära vuxna.

Här Roy på sin första dansföreställning!

Utställning – Dessa rum, dessa människor

drdm1drdm2 drdm3drdm4

Nu är äntligen vernissagedagen här! Utställningen ”Dessa rum, dessa människor” visas i Haninge Konsthall under hela vecka 47. Varm Välkomna!

OM FILMEN

Utställningen porträtterar människor från Haninge som tillsammans med oss i KolKo ink. undersökt rörelser och miljöer i sin vardag. Porträtten skildrar personliga rörelseberättelser och platser där de medverkande lever och verkar, en danskortfilm som rör sig mellan det dokumentära filmspråket och det danskonstnärliga uttrycket.

Dansprint

img_0599

Familjelördag och Världensbarn-gala  i Haninge Kulturhus – det firade vi med Dansprint i foajén.

Lunnevads folkhögskola

 

img_0538Idag håller vi kurs i konstnärliga processer på Lunnevads folkhögskola. Kul!

Danskortfilm in the making

img_0284 img_0302

Uppdraget som kommunkoreografer fortsätter, nu med fullt fokus på danskortfilmen ”Dessa rum dessa människor”. Ett samarbete med dokumentärfilmare Alexander Rynéus.

 

Danssaga i Haninge bibliotek

img_0554

Under hösten gästar vi sagostunden i Handen, Västerhaninge och Jordbro bibliotek. Ett samarbete som kommer fortsätta under våren 2017. Välkomna barn 3-7 år!