. . .

Avslut & Avstamp

2017 lider mot sitt slut och vi ser tillbaka på ett år fullt av Rundgång, som bland annat har fått inta ny mark i och med turné i Norrbotten samt haft äran att delta på fina festivaler så som STOFF och Ta Daa.

Nu blickar framåt och startar 2018 med att flytta in på Transit. En inspirerande kontorsplats där vi låter nya projekt och idéer gro och få vingar. Så peppade att bli en del av Transitgänget=)

 

GOD JUl & GOTT NYTT ÅR
Sara, Sara & Sandra

STOFF – Stockholm Fringe Festival

Rundgång är utvald att delta i den multidiciplinära kulturfestivalen Stockholm Fringe Festival. 6-8 September spelar vi på mysiga Teater Tre på Södermalm.

Hoppas vi ses där!

Få biljetter så passa på att boka. 50 kr.
BOKA HÄR

Finissage – Vi ses härnäst på Stockholm Dansfilmfestival!

vernissage

Idag var det finissage för vår utställning ”Dessa rum, dessa människor”. Tack till alla er som kom förbi under veckan och framförallt Tack till alla medverkande i filmen!

Nästa chans att se filmen är på Stockholm Dansfilmfestival den 11 dec, Zita Folkets Bio.

Rundgång – Dieselverkstaden

rundgang

Idag gästade vi Dieselverkstadens Stora scen i Sickla med Rundgång – en dansinteraktion för de allra yngsta och deras nära vuxna.

Här Roy på sin första dansföreställning!

Utställning – Dessa rum, dessa människor

drdm1drdm2 drdm3drdm4

Nu är äntligen vernissagedagen här! Utställningen ”Dessa rum, dessa människor” visas i Haninge Konsthall under hela vecka 47. Varm Välkomna!

OM FILMEN

Utställningen porträtterar människor från Haninge som tillsammans med oss i KolKo ink. undersökt rörelser och miljöer i sin vardag. Porträtten skildrar personliga rörelseberättelser och platser där de medverkande lever och verkar, en danskortfilm som rör sig mellan det dokumentära filmspråket och det danskonstnärliga uttrycket.

Dansprint

img_0599

Familjelördag och Världensbarn-gala  i Haninge Kulturhus – det firade vi med Dansprint i foajén.

Lunnevads folkhögskola

 

img_0538Idag håller vi kurs i konstnärliga processer på Lunnevads folkhögskola. Kul!