Rörliga Rader – presenteras på utbudsdagen: ”Dans & cirkus hjärta bibliotek” på Stockholm Kulturhus

Rörliga Rader är en saga förkroppsligad genom dans och rörelse. Berättelsen ges tredimensionellt liv när dansarna leker med bokens känslor och språk och tillför ytterligare perspektiv till det lästa ordet.

Sagostunden efterföljs av en kreativ workshop där barnen tillsammans med dansarna reflekterar och utforskar bokens innehåll, i samtal och i rörelse.

Rörliga Rader vidgar läsupplevelsen och lockar till läslust!

Rörliga Rader riktar sig till bibliotek, förskola och skola.

Avslut & Avstamp

2017 lider mot sitt slut och vi ser tillbaka på ett år fullt av Rundgång, som bland annat har fått inta ny mark i och med turné i Norrbotten samt haft äran att delta på fina festivaler så som STOFF och Ta Daa.

Nu blickar framåt och startar 2018 med att flytta in på Transit. En inspirerande kontorsplats där vi låter nya projekt och idéer gro och få vingar. Så peppade att bli en del av Transitgänget=)

 

GOD JUl & GOTT NYTT ÅR
Sara, Sara & Sandra

Utställning – Dessa rum, dessa människor

drdm1drdm2 drdm3drdm4

Nu är äntligen vernissagedagen här! Utställningen ”Dessa rum, dessa människor” visas i Haninge Konsthall under hela vecka 47. Varm Välkomna!

OM FILMEN

Utställningen porträtterar människor från Haninge som tillsammans med oss i KolKo ink. undersökt rörelser och miljöer i sin vardag. Porträtten skildrar personliga rörelseberättelser och platser där de medverkande lever och verkar, en danskortfilm som rör sig mellan det dokumentära filmspråket och det danskonstnärliga uttrycket.